Vi anvender webstatistik og cookies med det formål at optimere hjemmesiden. Vi deler statistiske oplysninger med tredjepart med det formål at udvikle hjemmesiden og vores forretning. Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart.

Nyheder

international knap

International news

flerenyheder

vw elracer
Volkswagen og racerkøreren Romain Dumas satte med den eldrevne I.D. R-racer søndag d. 24. juni en ny rekord i det legendariske Pikes Peak Hill Climb-race. I.D. R er den sportslige spydspids for Volkswagens kommende familie af I.D.-elbiler.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

pvi c less elrenovationsbil web
Frederiksberg Kommune har nu fået leveret sin femte eldrevne renovationsbil. Bilen er en fransk PVI C-Less, som er leveret af den danske importør Phoenix Danmark.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

gasbusser sonderborg web
Den grønne omstilling af den kollektive trafik er langsomt ved at komme i gang. Men sektoren står over for nogle grundlæggende udfordringer, som kræver at der skabes mere plads til innovation, når den kollektive trafik udbydes.

Det er det overordnede billede i en mindre analyse af danske udbud af buskørsel, som NoFoss (tidligere Gas2move) og Aarhus Universitet har gennemført som et led i EU-Interreg projektet Biogas2020. Billedet viser gasbusser fra Sønderborg, som er med i analysen.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

fuel cell electric bus
Det midtjyske trafikselskab Midttrafik har nu offentliggjort udbudsmateriale, hvor der efterlyses tilbud på brintbusser til Herning. Brintbusserne forventes at koste 31 millioner kroner mere end en traditionel løsning med dieselbusser. (Foto: Ballard Power Systems)

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

porsche taycan
Serieproduktionen af den første rent eldrevne Porsche starter næste år, og virksomheden investerer seks milliarder euro i elektromobilitet frem mod 2022.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

scania e highway
Det koster en million euro per kilometer at etablere køreledninger til elektriske lastbiler, men med lave strømpriser kommer investeringen hurtigt tilbage på veje med et stort transportvolumen.

Sådan lød budskabet fra Urban Wästljung, bæredygtighedsmanager hos Scania, ved DTU’s Transport Summit den 31. maj i Lyngby.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

iveco daily blue power
MKD, Motorjournalisternes klub i Danmark, kårede ”ÅRETS VAREBIL 2018” på den netop afholdte Vestfyn Trækker messe, og her blev IVECO Daily udråbt som vinder.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

narenergi fyldestation
En effektiv kompressorløsning blev udslagsgivende for økonomien, da Nærenergi A/S vandt ordren på et gasfyldeanlæg til 90 biogasbusser i Trondheim i Norge.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

cyklister kbh web
Der er et kæmpe behov for, at den grønne omstilling af transporten understøttes af intelligente trafiksystemer, der kan optimere energiforbrug og logistik i transport af både mennesker og varer.

Det bliver et af de helt store emner, når 10.000 konferencedeltagere fra 100 lande samles i København ved ITS World Congress (Verdenskongressen for Intelligente Trafiksystemer) den 17.-21. september 2018.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

volvo 7900 electric web
Aarhus tager endnu et skridt i retning af en grønnere kollektiv trafik, når fire elbusser sættes ind på en af de lokale ruter i 2019.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

default gron bil
Den danske elbilalliance er begejstret for, at skatteminister Karsten Lauritzen har udtrykt åbenhed over for at drøfte mulighederne for at ændre firmabilbeskatning for el- og opladningshybridbiler. Samtidig efterlyser aktører i biogasbranchen, at en ny firmabilbeskatning kommer til at omfatte alle typer af grønne køretøjer. Det er der gode erfaringer med i Sverige.

Hvad mener du om en grøn firmabilordning? Deltag i vores afstemning på Facebook

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Følg os på Facebook   facebook    - og Linkedin  linkedin icon