Flådeejere

knap flaadeejere

Mulighederne for at køre grønt udvikler sig hver eneste dag. For kommuner og virksomheder kan det være lidt af en udfordring at følge med.

Derfor hjælper NoFoss med at bevare overblikket. Du kan se de sidste nyheder her på siden. Bestil NoFoss News og få nyhederne direkte i din indbakke.

Herunder har vi highlightet et par vidensartikler, der kan give dig det umiddelbare overblik over grønne drivmidler og grønne køretøjer, som er relevante for kommuner og private virksomheder. 

Læs artiklen:
Grønne køretøjer til transportsektoren
Producenter at både busser, lastbiler, varebiler og personbiler har fuld fart på at udvikle nye motorer og køretøjer til både el, bionaturgas og brændselsceller til brint og metanol. Vi giver et overblik over udviklingen her.

Læs artiklen:
Grønne drivmidler til transportsektoren
Der foregår aktuelt en kraftig udvikling inden for både produktion af grøn energi og infrastruktur til tankning og opladning. Vi giver her et hurtigt overblik over udviklingen inden for de grønne drivmidler el, bionaturgas, brint og metanol.

Hvor står din kommune?

Har du behov for at få afklaret, hvilke muligheder din kommune har for at medvirke til den grønne omstilling af transporten, så tilbyder vi specialiseret konsulentbistand. Det kan du læse mere om her.

 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Følg os på Facebook   facebook    - og Linkedin  linkedin icon

Vi anvender webstatistik og cookies med det formål at optimere hjemmesiden. Vi deler statistiske oplysninger med tredjepart med det formål at udvikle hjemmesiden og vores forretning. Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart.