Vi anvender webstatistik og cookies med det formål at optimere hjemmesiden. Vi deler statistiske oplysninger med tredjepart med det formål at udvikle hjemmesiden og vores forretning. Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart.

Abonnementer

international knap

International news

knap ydelser

VI KØRER GRATIS PRØVEPERIODE PÅ ABONNEMENTSARTIKLER FREM TIL 31. JULI 2018!

SÅ LÆS DEM NU, INDEN DET ER FOR SENT!!

Fra 1. august 2018 opkræver vi et abonnement på 1875,- kr. inkl. moms pr. år.

Bestil abonnement hos Poul Erik Pedersen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , tlf 22 33 95 51.

Når du har bestilt dit abonnement, får du et brugernavn og et password, som du skal bruge, når du logger ind for at få adgang til artikler mm.

Forretningsbetingelser
Ved bestilling bedes du oplyse navn, adresse og e-mail. Er du fra en offentlig institution bedes de relevante betalingsoplysninger, herunder EAN-nr oplyses. Betalingsfrist er 14 dage netto.

Hvis abonnementsbetalingen ikke falder rettidigt, forbeholder vi os ret til at lukke for adgangen til artikler, indtil betaling er sket.

Det første år opkræves abonnement med et beløb, der modsvarer det resterende antal måneder i året. Efterfølgende opkræves abonnementet forud ved årets begyndelse.

Opsigelse skal ske skrifligt pr. e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest ved årets udgang.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Følg os på Facebook   facebook    - og Linkedin  linkedin icon