Transportvirksomheder

knap transport

Biodiesel, syntesediesel, biogas, el, brint og metanol?

Der kommer stadig flere muligheder for at gøre varetransporten grønnere. Gaslastbilerne bliver stadig tungere og får mere rækkevidde, og det samme er tilfældet for nye el-lastbiler, der er godt på vej.

Samtidig kommer der nye muligheder med brændselsceller, der anvender enten brint eller metanol til at lave strøm til el-lastbiler, så de kan køre længere. 

Her på NoFoss vil vi gerne hjælpe dig med at følge med i udviklingen. Se vores nyheder her på siden. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, NoFoss News, og få nyhederne i indbakken. 

Herunder er der et par artikler med en kort status på henholdsvis lastbiler med grønne drivlinjer og udviklingen inden for grønne drivmidler. 

Læs artiklen:
Status på udviklingen af lastbiler til grøn transport
I mange år har den omdiskuterede biodiesel reelt set være den eneste grønne mulighed for lastbiler, men inden for de senere år er bionaturgas blevet en mulighed i flere byer, og nu begynder el-lastbilerne at komme. Vi giver her en status på de forskellige lastbiler med biodiesel, HVO, bionaturgas, el, brint og metanol.

Læs artiklen
Grønne drivmidler til transportsektoren
Der foregår aktuelt en kraftig udvikling inden for både produktion af grøn energi og infrastruktur til tankning og opladning. Vi giver her et hurtigt overblik over udviklingen inden for de grønne drivmidler el, bionaturgas, brint og metanol.

 

 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Følg os på Facebook   facebook    - og Linkedin  linkedin icon

Vi anvender webstatistik og cookies med det formål at optimere hjemmesiden. Vi deler statistiske oplysninger med tredjepart med det formål at udvikle hjemmesiden og vores forretning. Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart.