Vi anvender webstatistik og cookies med det formål at optimere hjemmesiden. Vi deler statistiske oplysninger med tredjepart med det formål at udvikle hjemmesiden og vores forretning. Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart.

Nyheder

international knap

International news

flerenyheder

lars chr lilleholt web
NoFoss gennemfører blandt andet events, hvor kunder og leverandører kan mødes på et stærkt fagligt grundlag og få en dialog om fælles opgaver og udfordringer ved udviklingen af grøn transport. På billedet er det energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt (V) ved en event om biogas til transport i Herning i 2016.

Webplatformen Gas2move skifter navn til NoFoss og vil hjælpe kommuner, virksomheder og privatbilister med at bevare overblikket over udviklingen inden for grøn transport, nye køretøjer, infrastruktur og drivmidler. 

Salget af elbiler har voldsomme vækstrater over det meste af Europa, og næsten dagligt er der nyheder om nye biler, busser og lastbiler, der kan køre på el, biogas, brint og metanol. Infrastruktur, batterier, motorer og brændselsceller udvikler sig i rivende hast.

”Det kan være en stor udfordring at følge med, hvis man er kommune, virksomhed eller privatbilist, der gerne vil køre grønt. Derfor lancerer vi webplatformen NoFoss.dk, der skal hjælpe markedet med at følge med i udviklingen og få en dybere indsigt i både aktuelle muligheder og perspektiver for en fossilfri fremtid,” fortæller Poul Erik Pedersen, der er medindehaver og videnspilot på NoFoss.dk

NoFoss er en videreudvikling af Gas2move, der siden 2013 har organiseret events og formidlet viden om anvendelse af biogas til transport, blandt andet som partner i EU-projektet Biogas2020.

michael ziegler web

NoFoss hjælper markedet med at sætte fokus på grøn transport. I forbindelse med deltagelse i EU-projektet Biogas2020 samarbejdede virksomheden med E.ON Danmark om at indvie en biogastankstation i Høje-Taastrup TransportCenter, hvor borgmester Michael Ziegler fra Høje-Taastrup klippede snoren sammen med direktør Henrik Rasmussen fra E.ON Danmark.

Kunder og leverandører finder sammen

Ligesom Gas2move vil NoFoss vil hjælpe kunder og leverandører med at mødes, både på webplatformen og ved events.

”Der er en kraftig vækst i antallet af virksomheder, der tilbyder grønne køretøjer, drivstoffer, infrastrukturløsninger, teknologier og services. I dette nye marked kan det være en udfordring for kunderne at få overblik over mulige leverandører, ligesom det kan være en stor opgave for leverandørerne at finde de rigtige kunder. Det vil vi gerne hjælpe med, blandt andet ved at opbygge en oversigt over leverandører inden både køretøjer, energiløsninger, infrastruktur, teknologi og service,” fortæller medindehaver og salgschef Kris Vetter.

NoFoss har organiseret både mindre og større events og messer inden for grøn transport, og det har givet rigtig gode erfaringer med at bringe leverandører og kunder sammen i nogle fagligt stærke sammenhænge. En aktivitet, der også kommer til at få stor betydning i fremtiden.

Sideløbende hermed tilbyder NoFoss også at hjælpe for eksempel kommuner med at få overblik over deres muligheder for at omstille til grøn transport, ikke mindst at etablere en dialog med potentielle leverandører og andre aktører, der kan hjælpe kommunerne videre i den grønne omstilling.

roadshow biogasbusser web

NoFoss har stærkt fokus på grøn omstilling af den kollektive trafik, her med en event om biogasbusser ved Kollektiv Trafik Konferencen i Korsør i efteråret 2017.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Følg os på Facebook   facebook    - og Linkedin  linkedin icon