Nyheder

flerenyheder

volvo fl electric photo volvo
Volvo Trucks har leveret en eldrevet renovationslastbil til den svenske affalds- og genbrugsvirksomhed Renova samt en distributionslastbil til logistikvirksomheden DB Schencker og dennes samarbejdspartner, transportvirksomheden TGM, der kører i Sverige.

I februar 2019 leverede Volvo Trucks sine to første eldrevne lasvogne – en renovationslastbil til affalds- og genbrugsvirksomheden Renova samt en distributionslastbil til logistikvirksomheden DB Schencker og dennes samarbejdspartner, transportvirksomheden TGM, der kører i Sverige. 

Find flere nyheder fra Volvo Trucks i Nofoss Leverandøroversigten

Volvo FL Electric og Volvo FE Electric lastbilerne er udviklet til distribution, renovation og andre bynære transportopgaver. Volvo FL Electric har en totalvægt på 16 tons, imens Volvo FE Electric har en totalvægt på 27 tons.

Volvo FL elektriske lastbiler er en del af en forproduktion, der er udviklet i samarbejde med udvalgte kunder.

Begrænset serieproduktion i andet halvår 2019

Serieproduktionen af Volvo FL Electric og dens stærkere pendant Volvo FE Electric bliver sat i gang med et begrænset antal lastbiler til de europæiske markeder i anden halvdel af 2019.

Fraværet af motorstøj og udstødningsgasser bidrager til bedre arbejdsmiljø for chaufførerne og et mere støjsvagt og renere bymiljø.

”Vores tætte samarbejde med chauffører og kunder har gjort det muligt for os inden for kort tid at udvikle elektrificerede transportløsninger, der opfylder høje krav hvad angår ydeevne, køreafstande, lasthåndtering og effektiv udnyttelse af køretøjet,” siger Roger Alm, præsident for Volvo Trucks.

Følg os på Facebook   facebook    - og Linkedin  linkedin icon

Vi anvender webstatistik og cookies med det formål at optimere hjemmesiden. Vi deler statistiske oplysninger med tredjepart med det formål at udvikle hjemmesiden og vores forretning. Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart.