Nyheder

flerenyheder

sherex slowfill 5c
Nærenergi Danmark har leveret 22 nye SHERFILL gasfyldestandere til de CO2-neutrale biogasbusser, der kører på rute 5c igennem København. Der kører i alt 37 biogasbusser på rute 5c.

Gasfyldeanlægget ligger i Gladsaxe og omfatter et såkaldt slow-fill anlæg. Slow-fill betyder, at det tager længere tid end de sædvanlige 5-10 minutter at fylde en bus. Til gengæld kan et slow-fill anlæg typisk fylde flere køretøjer med gas på en gang.

Se produkter og nyheder fra Nærenergi Danmark i Leverandøroversigten

Ifølge en pressemeddelelse fra Nærenergi Danmark er anlægget designet i et tæt samarbejde med kunden for at optimere sikkerhed, pålidelighed og omkostninger i forbindelse med brændstofpåfyldningen af busserne.

SHERFILL standerne er designet og produceret i Danmark og sikrer en hurtig, sikker og effektiv brændstofpåfyldning. Standerne er lette at integrere med et SHERMOUNT modul-baseret installationssystem. Desuden har anlægget en standard slangelængde på 5 meter, som let kan skiftes alt efter kundens behov.

Følg os på Facebook   facebook    - og Linkedin  linkedin icon

Vi anvender webstatistik og cookies med det formål at optimere hjemmesiden. Vi deler statistiske oplysninger med tredjepart med det formål at udvikle hjemmesiden og vores forretning. Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart.