Nyheder

flerenyheder

Leasingselskabet ALD Automotive og energiselskabet E.ON indgår et globalt partnerskab om at tilbyde pakkeløsninger, hvor private og virksomheder kan lease en elbil og få ubegrænset opladning.

Danskerne vil i stigende grad gerne køre elbiler. Faktisk er interessen for elbiler så stor, at flere bilproducenter har svært ved at følge med efterspørgslen. Alligevel udgør elbiler mindre end én pct. af den danske bilpark, og høje priser afholder stadig det store flertal af danskere fra at købe elbil.

ALD Automotive er et af verdens største leasingselskaber, mens E.ON de seneste fem år har været førende udbyder af ladeløsninger i Norden. Når de to selskaber går sammen, sender det samtidig et klart signal til markedet om, at fremtidens transport er elektrisk, lyder budskabet fra de to virksomheder.

eon nissan leaf ladeboks
Nu kan du lease den nye Nissan LEAF og få ubegrænset opladning med i pakken. Foto: E.ON

”Leasing sænker barrierer for at køre grønt, da det er risikofrit og fleksibelt og dermed gør det nemmere for flere at vælge det grønnere alternativ – både for private og for virksomheder. Vi ved, at det er en stor opgave at omstille transporten til mere grønne alternativer, men det er en opgave, vi gerne er med til at løfte,” siger Henrik Engel, adm. direktør for ALD Automotive Danmark A/S.

Nye elbilmodeller på stribe

Bilproducenterne har for alvor vendt fokus mod de elektriske modeller. Mindst 22 forskellige modeller forventes at blive lanceret i Danmark i 2019 og 2020. Det er særligt elbilernes batterier, som vil blive større, og derved også elbilernes rækkevidde.

Energiselskabet E.ON, som driver Danmarks største ladenetværk, er ikke i tvivl om elbilens potentialer. E.ON forventer, at de næste par år vil markere begyndelsen på gennembruddet for elbiler i Danmark, hvis afgifterne ikke stiger.

”Vores erfaringer viser, at når man først har kørt i en elbil, så går man ikke tilbage til den fossile model igen. Elbiler er simpelthen mere komfortable og sjove at køre i. Samtidig skal man ikke have dårlig samvittighed over at forurene i de byer, vi bor i. Sammen med ALD Automotive gør vi det nu også mere overskueligt og trygt at være bilist,” forklarer Tore Harritshøj, adm. direktør for E.ON, og påpeger, at al strøm i E.ONs offentlige ladenetværk kommer fra vedvarende energikilder.

Find E.ON i NoFoss Leverandøroversigten

Det nye partnerskab har samtidig udviklet digitale løsninger, som gør det nemmere for brugeren at styre og optimere bilkørslen, så kørslen kan blive endnu grønnere og driftsomkostningerne lavere. Snart lancerer partnerne en app til deres kunder, som giver indsigt i kørsel og opladning og hjælper med at optimere forbruget.

De første pakkeløsninger er lanceret, og partnerne tilbyder lige nu to forskellige elbiler som privatleasing: Kunder kan vælge imellem Renault ZOE Life 41 kWh eller Nissan LEAF Tekna inkl. ubegrænset opladning, forsikring og meget mere. Renault ZOE Life 41 kWh inkl. alt koster fra 3.495 kr. om måneden og Nissan LEAF Tekna inkl. alt koster fra 4.995 kr. om måneden.

Følg os på Facebook   facebook    - og Linkedin  linkedin icon

Vi anvender webstatistik og cookies med det formål at optimere hjemmesiden. Vi deler statistiske oplysninger med tredjepart med det formål at udvikle hjemmesiden og vores forretning. Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart.