Vi anvender webstatistik og cookies med det formål at optimere hjemmesiden. Vi deler statistiske oplysninger med tredjepart med det formål at udvikle hjemmesiden og vores forretning. Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart.

Nyheder

international knap

International news

flerenyheder

elbil lader

Registreringsafgiften på elbiler skulle efter Regeringens plan gradvist stige fra nytår og nå samme niveau som andre biler i 2022.
Og energi- og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V) gjorde det for nyligt klart, at det ikke var regeringens ambition at ændre på det.
han sagde dengang, at lav afgift på elbiler ikke kommer til at virke. På den lange bane er det jo heller ikke nogen holdbar løsning.

Nu er tonen en anden. Ministeren er nu åben for at forlænge perioden med nedsat afgift og imødekomme krav fra en samlet opposition, som også regeringspartiet Liberal Alliance har udtrykt sig positivt om.
Det skete på et samråd torsdag (i går).
Her blev ministeren bedt om at forholde sig til, om regeringen vil lade registreringsafgiften stige fra 1. januar, eller om man er parat til at forlænge perioden med den lavere afgift.
Nu vil man se på det til efteråret.
Det bliver spændende at se efterårets forhandlinger om registreringsafgifterne på elbiler, mest sandsynligt er nok, at perioden bliver forlænget.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Følg os på Facebook   facebook    - og Linkedin  linkedin icon