Nyheder

flerenyheder

vw id buzz cargo

9. og 10. september afholdes event for kommuner, regioner og staten om miljø i vognparken, hos Bæredygtige Varebiler i Ejby.

 

Mere end 35 biler fra forskellige bilimportører præsenteres ved eventen. Bilerne er opbygget efter at kunne udføre nuværende og fremtidige opgaver i kommunalt regi. Personer fra ind- og udland kommer på besøg, for at gøre os klogere på, hvad der konkret venter af løsninger i den nære fremtid ligesom mega trend cases præsenteres.

Der vil være repræsentanter fra det politiske Danmark hvor de kommunale indkøbere får mulighed for at stille spørgsmål i en panel debat.

Bæredygtige leverandører af værktøj, solar og litium løsninger vil udstille sammen med de 14 bilimportører

Volkswagen udstiller deres konceptbil VW ID Buzz Cargo.
VW ID Buzz Cargo er Volkswagen AG bud på fremtidens varebil, som byder på en masse ny og spændende teknologi. Varebilen vil kunne konfigureres med hhv. en eller to elmotorer. VW ID Buzz Cargo har af udstyr fx. elektriske fordøre samt sidedør, pilotkørselsfunktion så tiden i bilen kan udnyttes effektivt og et nyt og innovativ førersæde der kan grades 15 grader, så det er muligt at bruge den indbyggede laptop. De indbyggede solceller på taget af VW ID Buzz Cargo giver varebilen 15 km ekstra kørsel i hverdagen. Buzz Cargo forberedes endvidere til induktiv opladning, så det vil være muligt at parkere over en ladeplade hvorefter bilens kommunikationsenhed får kontakt og opladningen vil starte.

Se mere her...

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Følg os på Facebook   facebook    - og Linkedin  linkedin icon

Vi anvender webstatistik og cookies med det formål at optimere hjemmesiden. Vi deler statistiske oplysninger med tredjepart med det formål at udvikle hjemmesiden og vores forretning. Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart.