Nyheder

flerenyheder

SEAT elbiler på vej
I 2020 lanceres SEATs første fuldelektriske bil, der er bygget på Volkswagen Groups MEB-platform og har en rækkevidde på 500 km.

Dette blev annonceret af Luca de Meo, som er administrerende direktør hos SEAT, på selskabets præsentation af årsregnskabet over for pressen i Madrid.

Se produkter og nyheder fra SEAT i Leverandøroversigten

SEAT tager et stort skridt hen imod elektrisk mobilitet, hvilket inkluderer hybridversionen af den nye Leon-generation. Dette sker ligeledes i 2020. Herudover vil mærket blive ved med at være dedikeret til at producere biler, der drives af komprimeret naturgas eller biogas samt forbrændingsmotorer, lød budskabet fra den administrerende direktør.

2020 vil være SEATs store elektrificeringsår med lanceringen af en plug in-hybridversion af den nye SEAT Leon, der bliver produceret på fabrikken i Martorell og får en rækkevidde på mindst 500 km, samt mærkets første fuldelektriske bil.

”SEATs første elektriske bil, som man har kunnet få et smugkig på i videosekvenser, vil blive prissat konkurrencedygtigt, have en rækkevidde på op til 500 km og blive udstyret med de mest avancerede opkoblingsmuligheder og infotainmentsystemer på markedet samt som minimum have level 2 i forhold til mulighederne for autonom kørsel,” sagde Luca de Meo i forbindelse med præsentationen af årsregnskabet.

Fra 2013 til 2017 investerede SEAT over 3,3 mia. euro i selskabets fremtid – primært med fokus på selskabets største produktoffensiv nogensinde samt på at udvikle nye tjenester for at opnå et mål om at bringe virksomheden helt i front i forhold til digitalisering, opkoblingsmuligheder og smart mobilitet.

Følg os på Facebook   facebook    - og Linkedin  linkedin icon

Vi anvender webstatistik og cookies med det formål at optimere hjemmesiden. Vi deler statistiske oplysninger med tredjepart med det formål at udvikle hjemmesiden og vores forretning. Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart.