Nyheder

flerenyheder

iveco daily blue power
MKD, Motorjournalisternes klub i Danmark, kårede ”ÅRETS VAREBIL 2018” på den netop afholdte Vestfyn Trækker messe, og her blev IVECO Daily udråbt som vinder.

Tidligere har IVECO Daily Blue Power fået titlen ”International Van Of The Year” i Europa 2018, og da de danske motorjournalister skulle blive enige om ”Årets Varebil i Danmark 2018”, kom man frem til, at IVECO Daily også er bedst i Danmark.

Læs mere om IVECO's miljøvenlige produktlinje i Leverandøroversigten

IVECO Daily Blue Power-serien blev kåret på grund af sine miljøvenlige motorer, gode arbejdsmiljø og det lave støjniveau.

Fås både til el og biogas

”IVECO Daily fylder 40 år i 2018, og vi kunne ikke få en bedre fødselsdagsgave”, siger Søren Christensen, salgschef for IVECO Danmark i en pressemeddelelse.

Bag prisen ligger en anerkendelse af de anstrengelser, som IVECO har gjort sig for at bidrage til kampen for ren luft i vores byer og reduktion af CO2-udledningerne. Daily Blue Power er med sine elektriske, naturgas-/biogasdrevne og mest avancerede dieselversioner det første og eneste køretøj, der kan tilbyde tre valgmuligheder, som allerede nu opfylder de kommende miljømål for 2020.

”Dette sikrer vores kunders investering og giver dem den konkurrencefordel, de har brug for til at udvikle deres bæredygtige forretninger”, siger Jeppe Heidemann, produktchef for IVECO Danmark.

15 biler med i konkurrencen

I testen deltog 15 biler i konkurrencen om ”Årets Varebil i Danmark 2018”.

Juryen valgte efterfølgende de fem bedste biler ud til en videre stemmerunde, hvor det sluttede med en klar sejr til IVECO Daily Blue Power med 52 point. MAN og Ford fik en delt andenplads med 37 point.

Resultatet ved Årets Varebil i Danmark 2018:

Nr. 1: IVECO Daily Blue Power - 52 point
Nr. 2: MAN TGE - 37 point
Nr. 2: Ford Transit Custom - 37 point
Nr. 4: Nissan e-NV200 - 32 point
Nr. 5: Volvo XC 40 Van - 17 point

Sådan beskriver Iveco sin Daily Blue Power serie:

Daily Hi-Matic Natural Power: Det første naturgas- eller biogasdrevne lette køretøj med den eksklusive 8-trins automatgearkasse, Hi-Matic, der giver absolut køreglæde. Dette ekstremt lydsvage køretøj, specielt egnet til bykørsel, giver den robusthed, ydeevne og driftssikkerhed, som Daily er så kendt for, sammen med øget komfort og en brændstofbesparelse på op til 2,5% sammenlignet med en manuel gearkasse. Hertil kommer reducerede emissioner og klassens bedste køreegenskaber.

Daily Electric: Et nul-emissions køretøj konstrueret til at køre i byer med selv de strengeste trafikrestriktioner. De har en udvidet rækkevidde på op til 200 km. ved reel bykørsel samt optimerede batteripræstationer til al slags vejr. Opladning i hurtig ’mode’ tager bare 2 timer, og Eco-Power køretilstand og regenerative bremsestrategier øger yderligere dette køretøjs effektivitet.

Daily Euro 6 RDE 2020 Ready: Det mest avancerede dieseldrevne lette køretøj på markedet, og det første til at blive testet og godkendt i henhold til kravene i Real Driving Emissions (RDE). Denne model foregriber udfordringen i miljømålene for 2020 med en løsning, der er godkendt af den uafhængige nederlandske organisation for Applied Scientific Research (TNO), og som allerede sælges på markedet i dag. Den er udstyret med IVECOs 2,3-liters F1A motor, som blev fuldstændig omkonstrueret i 2016. Den har større cylindervolumen end andre producenters og leverer større holdbarhed og naturligt lave NOx-emissioner under reel kørsel. Daily Euro 6 RDE 2020 Ready er desuden ekstremt brændstofeffektiv. Den forbruger op til 7% mindre brændstof sammenlignet med den gængse version takket være Start&Stop-systemet og Michelin Agilis+ øko-dæk.

Følg os på Facebook   facebook    - og Linkedin  linkedin icon

Vi anvender webstatistik og cookies med det formål at optimere hjemmesiden. Vi deler statistiske oplysninger med tredjepart med det formål at udvikle hjemmesiden og vores forretning. Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart.