Nyheder

flerenyheder

Nofoss præsenterer hermed en oversigt over lastbiler til alternative drivmidler. Den omfatter i alt 21 forskellige lastbiler, som i nogle tilfælde dækker over flere forskellige totalvægte og konfigurationer. De 21 lastbiler fremstilles af 7 forskellige producenter.

15 af bilerne er i handelen allerede nu, mens resten er i test. Hovedparten af de biler, der testes ventes på markedet i perioden 2019-2021.

Oversigten omfatter lige nu gaslastbiler og ellastbiler, idet vi ikke har medtaget diesellastbiler, der kan anvende HVO eller lignende.

Se også: Oversigt over varebiler til alternative drivmidler

I det omfang vi har kunnet skaffe oplysningerne, omfatter oversigten oplysninger som totalvægt, lasteevne/payload, drivmiddel, rækkevidde, motoreffekt, batteri eller tankkapacitet, opladningstider samt status på, om bilerne er i handelen eller hvornår de forventes på markedet.

Læs hele artiklen og hent lastbiloversigten her. Husk at logge ind for at få adgang.

Login kræver abonnement. Se abonnementspriser her.

Følg os på Facebook   facebook    - og Linkedin  linkedin icon

Vi anvender webstatistik og cookies med det formål at optimere hjemmesiden. Vi deler statistiske oplysninger med tredjepart med det formål at udvikle hjemmesiden og vores forretning. Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart.