Nyheder

flerenyheder

MAN biler
MAN præsenterer hele fire køretøjer, som kører på el, ved Transport 2019 i MCH Messecenter Herning. Heraf har tre af dem Danmarks-premiere, nemlig MAN CitE, MAN eTGM og MAN eTGE. Det fjerde køretøj er bussen MAN Lion’s City E, der ses på billedet, og som er klar til levering sidst i 2020. (Foto: MAN)

Hos MAN glæder man sig ekstra meget til at skulle med på Transportmessen den 21.-23. marts. For første gang i Danmark vil man nemlig præsentere to elektriske lastbiler og en elektrisk varebil for offentligheden. Dette for at markere, at MAN for alvor er klar til en miljøvenlig fremtid med 100 procent rene el-køretøjer, lyder budskabet i en pressemeddelelse.

Find MAN i NoFoss Leverandøroversigten

De tre el-nyheder bliver 3 distributionsbiler beregnet til transport i byerne.

Den nye MAN eTGM er kommet på markedet i Europa, hvor de første 9 biler blev leveret til et østrigsk konsortium i anden halvdel af 2018.

Den helt store nyhed, bliver MAN CitE, som blev vist for første gang ved efterårets IAA messe i Hannover og skabte stor opmærksomhed. En meget interessant lavgulvs distributionslastbil på el, som er skræddersyet til distribution i bykernen. MAN CitE forventes at komme på markedet i løbet af et par år.

På Transport 2019 har MAN også premiere på varebilen MAN eTGE – altså igen et køretøj på ren el, og som er beregnet til ”last mile”-transport i byerne.

Du kan høre MAN præsentere sit produktprogram ved konferencen Grøn Transport 2019 fredag den 22. marts. Se programmet her.

Følg os på Facebook   facebook    - og Linkedin  linkedin icon

Vi anvender webstatistik og cookies med det formål at optimere hjemmesiden. Vi deler statistiske oplysninger med tredjepart med det formål at udvikle hjemmesiden og vores forretning. Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart.