Nyheder

flerenyheder

cyklister kbh web
Der er et kæmpe behov for, at den grønne omstilling af transporten understøttes af intelligente trafiksystemer, der kan optimere energiforbrug og logistik i transport af både mennesker og varer.

Det bliver et af de helt store emner, når 10.000 konferencedeltagere fra 100 lande samles i København ved ITS World Congress (Verdenskongressen for Intelligente Trafiksystemer) den 17.-21. september 2018.

Find ITS World Congress her

Ved kongressen kommer der en lang række af sessions, workshops, debatter og studieture med fokus på, hvordan både klimapåvirkning og lokal miljøpåvirkning af transporten kan reduceres, samtidig med at byerne skal håndtere stigende trafikmængder.

Nye teknologier og forretningsmodeller

Det er ikke fuldstændig tilfældigt, at København er blevet vært ved den 25. udgave af ITS World Congress, der arrangeres i et samarbejde mellem organisationen ERTICO - ITS Europe og EU-Kommissionen.

”ERTICO arbejder for at reducere transportens påvirkning af miljøet gennem nye teknologier og forretningsmodeller. Sammen med vore partnere, fremmer vi elektriske mobilitetsløsninger og Mobility-as-a-Service systemer,” fortæller Jacob Bangsgaard, der er CEO i ERTICO – ITS Europe.

Mens elektriske mobilitetsløsninger for eksempel kan være elbusser eller ladeinfrastruktur til elektriske delebiler, så er Mobility-As-a-Service et koncept, hvor eksempelvis et rejsekort kan bruges på tværs af forskellige transportformer som bus, tog, delebiler og bycykler.

Store fremskridt i København

”København har gjort utrolige fremskridt inden for arbejdet med at skabe en renere by gennem offentlig transport, cykler og investeringer i vejinfrastruktur. Intelligente trafiksystemer og automation gør byen mere effektiv og er samtidig et godt eksempel for mange andre byer i Europa,” siger Jacob Bangsgaard.

Derfor bliver København inddraget som et levende besøgslaboratorium under kongressen. Som deltager kan man derfor komme ud og besigtige og lære af mange af de forsøg og udviklingsprojekter, København har iværksat inden for intelligente trafiksystemer og grøn omstilling.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Følg os på Facebook   facebook    - og Linkedin  linkedin icon

Vi anvender webstatistik og cookies med det formål at optimere hjemmesiden. Vi deler statistiske oplysninger med tredjepart med det formål at udvikle hjemmesiden og vores forretning. Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart.