Nyheder

flerenyheder

iveco busworld2017 web
Iveco lancerede den nye gasbus Crossway Low Entry Natural Power ved Busworld 2017 i oktober i Belgien.

Natural Power modelprogrammet fra Iveco Bus er en gennemprøvet transportløsning, som er miljøvenlig takket være naturgas og biometan, skriver Iveco i en pressemeddelelse.

Dermed tilbyder Iveco et produkt, som tager mere hensyn til naturens ressourcer, miljøet og folkesundheden.

Find Ivecos produkter og nyheder i Leverandøroversigten

Fordelene er især bemærkelsesværdige, når det gælder partikeludslip og støjemissioner. Med naturgas eller biogas er partikeludledningen tæt på nul og NOx-emissionerne er reduceret med mere end en tredjedel. Støjniveauet er også skåret ned til det halve, hvilket betyder yderst støjsvag transport til fordel for både chaufføren, passagererne og omkringboende.

Natural Power produktprogrammet er 100% kompatibelt med biometan, der kommer fra genanvendt affald. IVECO BUS køretøjer sikrer et fremragende kulstof-fodaftryk og er et konkret skridt i retning af grøn omstilling i transportsektoren.

De miljømæssige fordele kommer også til udtryk ved en CO2 besparelse på op til 95%. Andre lovende områder, såsom ”Power to gas”, sigter mod at producere syntetisk metangas fra energi fra vedvarende energikilder som elektricitet eller solceller. Dette område giver også mulighed for at sikre oplagring og distribution via netværk.

Fuldt udviklet og økonomisk overkommeligt

Gasdrevne køretøjer repræsenterer uden tvivl den eneste fuldt udviklede og økonomisk overkommelige løsning uden olieafledte produkter, og de er desuden i stand til at leve op til de nuværende og fremtidige udfordringer inden for bæredygtig mobilitet.

Produktprogrammet lægger ud med den spritnye Crossway Low Entry Natural Power, udstyret med den nyeste generation IVECO CURSOR 9 NP. Denne bæredygtige bus udmærker sig ved et virkelig smart design, hovedsagelig takket være gasbeholderne, der er indbygget i taget. Denne eksklusive løsning - som er patenteret - optimerer bussens tyngdepunkt og giver optimal stabilitet og komfort, såvel for chaufføren som for passagererne. Løsningen giver desuden markedets laveste totale højde og gør det muligt for bussen at køre uden særlige restriktioner.

Med sine forskellige længder og versioner er Crossway den ubestridte leder inden for sin kategori i Europa. Siden lanceringen er Crossway blevet leveret i næsten 30.000 eksemplarer.

 

Følg os på Facebook   facebook    - og Linkedin  linkedin icon

Vi anvender webstatistik og cookies med det formål at optimere hjemmesiden. Vi deler statistiske oplysninger med tredjepart med det formål at udvikle hjemmesiden og vores forretning. Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart.