Nyheder

flerenyheder

MAN Transport Solutions inviterer til en times uformel workshop, hvor omstillingen fra diesel til el simuleres. Workshoppen gennemføres i flere omgange fredag den 22. marts i forbindelse med Transport 2019 i MCH Messecenter Herning.

MAN Transport Solutions er en særlig afdeling, som har til formål at rådgive og vejlede kunder, operatører, trafikselskaber og kommunale indkøbere, beskæftiget inden for bybusdrift og vedligeholdelse, oplyser Jesper Mathiesen, Fleet & PTA Manager Citybus fra MAN Truck & Bus Danmark A/S.

”Vi vil derfor gerne invitere dig og dine kolleger til en kort og uformel workshop på ca. 1 times varighed. Her vil vi gennem en simulation vise, hvordan MAN forestiller sig paradigmeskiftet ”fra diesel til el” gennemført,” fortæller Jesper Mathiesen.

Find MAN Truck & Bus i Leverandøroversigten

Casen tager udgangspunkt i omstillingen af en københavnsk buslinje – og simulationen viser hvilke analyser og planlægningsprocesser, der tages i betragtning, når en omstilling af denne størrelse skal gennemføres.

man elbus

MAN Truck & Bus er i fuld gang med at forberede produktionen af elbussen MAN Lion's City E, der leveres fra slutningen af 2020. Foto: MAN

Workshoppen gennemføres på engelsk af Tim Honschopp, MAN Transport Solutions.

Workshoppen gennemføres flere gange med en times mellemrum i tidsrummet kl 10:00 – 15:00 fredag den 22. marts. Workshoppen foregår på MAN Bus’ messestand i Busmessen i Hal H.

Tilmelding:

Hvis du er interesseret, kan du tilmelde dig arrangementet til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og angiv firma/kommune/trafikselskab, det ønskede tidspunkt (mellem 10:00 og 15:00) samt forventet antal deltagere.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe direkte til Jesper på telefon 21611767.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Følg os på Facebook   facebook    - og Linkedin  linkedin icon

Vi anvender webstatistik og cookies med det formål at optimere hjemmesiden. Vi deler statistiske oplysninger med tredjepart med det formål at udvikle hjemmesiden og vores forretning. Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart.