Nyheder

flerenyheder

man elbus
Ved den seneste IAA messe præsenterede MAN sin nye Lion’s City E, en fuldt operationel elektrisk bus. Masseproduktionen begynder på MAN’s Starachowice fabrik i Polen i 2020.

Forberedelserne til fremstilling af elektriske busser bevæger sig til næste niveau på MAN bybus-fabrikken i Polen. Cirka 200 millioner kroner bliver nu investeret i fabrikken.

Find MAN i Leverandørlisten

Den næste fase MAN’s forberedelser til elektrisk transport er allerede i gang på fabrikken i den polske by Starachowice. Driftsselskabet, MAN Bus Sp. z o.o. Starachowice, modtog i august 2018 en godkendelse til at udvide dets aktiviteter til at inkludere fremstilling af komplette elektriske busser inden for rammerne af Starachowice’s specielle økonomisk zone.

Udgifterne i forbindelse med at tilpasse fabrikken til produktion af elektriske busser forventes at løbe op i tæt på 118 millioner polske zloty (omkring 200 millioner kroner). Færdiggørelsen af arbejdet er planlagt til at ske inden udgangen af 2021.

Dette er endnu et vigtigt skridt i udviklingen af samlefabrikken, der fungerer som et center for ekspertise for MANs produktion af lavgulvsbusser.

Hele 1.724 busser blev produceret på fabrikken sidste år. Udvidelsen af Starachowice fabrikken lægger grunden til at MAN kan producere nul-udledningskøretøjer i nær fremtid – og samtidig at opretholde den høje MAN kvalitet.

Før masseproduktionen begynder i 2020 skal projektet videreudvikles med et sikkerhedskoncept samt optimeret ergonomi og effektivitet på el-busserne.

 

Følg os på Facebook   facebook    - og Linkedin  linkedin icon

Vi anvender webstatistik og cookies med det formål at optimere hjemmesiden. Vi deler statistiske oplysninger med tredjepart med det formål at udvikle hjemmesiden og vores forretning. Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart.