Hjem

Nofoss præsenterer her en oversigt over varebiler til alternative drivmidler. Den omfatter i alt 20 forskellige varebiler, som i nogle tilfælde dækker over flere forskellige totalvægte og konfigurationer. De 20 varebiler omfatter 10 forskellige producenter/mærker.

11 af bilerne er i handelen allerede nu. 4 nye biler ventes på markedet i Danmark i løbet af i år, mens yderligere 5 forventes tilgængelige på markedet i 2020.

Oversigten omfatter lige nu gasbiler og eldrevne varebiler, idet vi indtil videre ikke har medtaget plug-in hybridbiler og biler, der kan køre på biodiesel, HVO eller lignende.

Se også: Oversigt over lastbiler til alternative drivmidler

I det omfang vi har kunnet skaffe oplysningerne, omfatter oversigten oplysninger som totalvægt, lasteevne/payload, drivmiddel, rækkevidde, motoreffekt, batteri eller tankkapacitet, opladningstider samt status på, om bilerne er i handelen eller hvornår de forventes på markedet.

Læs hele artiklen her. Husk at logge ind for at få adgang.

Login kræver abonnement. Se abonnementspriser her.

Følg os på Facebook   facebook    - og Linkedin  linkedin icon

Vi anvender webstatistik og cookies med det formål at optimere hjemmesiden. Vi deler statistiske oplysninger med tredjepart med det formål at udvikle hjemmesiden og vores forretning. Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart.