Nyheder

flerenyheder

clever ladestander web
Politikernes aftale om elbilafgifterne skabte tøbrud på det danske marked i de sidste måneder af 2017. Dermed sluttede Clever året med en forstærket optimisme trods et underskud på 19 millioner kroner.

”Tøbruddet i Q4 2017 viste sig i Clevers forretning, hvor kundebasen for alvor tog fart, markedsandelen endte på over 50 %, og antallet af opladninger på netværket voksede eksponentielt,” fortæller Clever i sin årsrapport, der blev offentliggjort 2. maj.

2017 bød samtidig på de første investeringer i 180 nye hurtigladestationer, som Clever i samarbejde med E.ON Tyskland skal bygge fra Norge i Nord til Italien i syd.

Clever betegner resultatet som tilfredsstillende, idet virksomhedens markedsmål blev opnået. Clever fortsætter i 2018 med at investere og fremtidssikre virksomheden i et elbilmarked, der inden for de nærmeste år vil gennemgå stor vækst, lyder budskabet i årsrapporten.

Følg os på Facebook   facebook    - og Linkedin  linkedin icon

Vi anvender webstatistik og cookies med det formål at optimere hjemmesiden. Vi deler statistiske oplysninger med tredjepart med det formål at udvikle hjemmesiden og vores forretning. Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart.